Autobusi Pantransport
Servisne informacije

Neki autobusi Pantrasporta od ponedeljka idu drugim ulicama FOTO

Izvor: 
013info Pet, 12/08/2022 - 13:42Vozila Pantransporta će od ponedeljka 15.avgusta zbog zatvaranja dela ulice Miloša Obrenovića kod "Plinare" saobraćati izmenjenim trasama na gradskim i međumesnim linijama.

Van upotrebe naći će se stajališta kod bolnice i kod gradske pekare u oba smera.

Trasa gradskih linija 2 Kotež 1 - Dolovo; 6 Centar - Strelište - RNP i 7 Jabuka - Strelište - RNP i međumesne linije Pančevo AS - Mramorak biće sledeća:

Iz Vojvode Radomira Putnika vozila će skretati levo u Oslobođenja, nakon kružnog toka kod pijace ulaziće u Lava Tolstoja, zatim desno u Ljubomira Kovačevića, Kralja Milana Obrenovića, desno u Kneza Mihaila Obrenovića, zatim levo u Miloša Obrenovića i dalje svojim redovnim trasama.

U smeru iz centra grada u upotrebi će se naći stajališta "Pijaca" i "Tesla" na uglu Kneza Mihaila Obrenovića i Miloša Obrenovića, dok će se u smeru ka centru grada koristiti stajališta "Sterijina" i "OŠ Đura Jakšić".

Trasa gradskih linija 3 Jabuka - Stari Tamiš i 8 Starčevo - Centar - Tesla (Ljubičevo) biće sledeća:

Iz Vojvode Radomira Putnika vozila će skretati levo u Oslobođenja, nakon kružnog toka kod pijace ulaziće u Lava Tolstoja, zatim desno u Ljubomira Kovačevića, Kralja Milana Obrenovića, levo u Kneza Mihaila Obrenovića, zatim desno u Ilije Garašanina do stajališta "Ljubičevo" gde se linija 8 završava, a linija 3 nastavlja dalje svojom redovnom trasom.

U smeru iz centra grada u upotrebi će se naći stajališta "Pijaca", dok će se u smeru ka centru grada koristiti stajališta "Sterijina" i "OŠ Đura Jakšić".

 

 
MarketingNajnovije vesti