Pixabay
Servisne informacije

Oblačno i toplo, ponegde moguće nepogode s gradom i olujnim vetrom

Izvor: 
RTS Pon, 29/05/2023 - 18:25Iako je kraj maja i dalje nas prati promenljivo, nestabilno vreme. Danas oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana.

Ponegde su moguće nepogode s gradom i olujnim vetrom.

Najviša dnevna temperatura od 22 do 25 stepeni.

U Beogradu i sunce i oblaci, popodne pljusak. Temperatura do 23 stepena.

U utorak promenljivo, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina. Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni, u zoni pljuskova kratkotrajno jak. Najniža temperatura od 11 do 15 stepeni, najviša od 21 do 25 stepeni.

I u sredu promenljivo, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, u zoni pljuskova kratkotrajno jak. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 21 do 24 stepena.

Za četvrtak se prognozira promenljivo, toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, u zoni pljuskova kratkotrajno jak. Najniža temperatura od 11 do 16 stepeni, najviša od 22 do 26 stepeni.

 
MarketingNajnovije vesti