Dvorište Američkih zgrada Foto: 013info
Servisne informacije

Pančevo: Od ponedeljka se zatvara dvorište Američkih zgrada za saobraćaj

Izvor: 
013info Čet, 26/05/2022 - 19:02


Dvorište „Američkih zgrada“ u Pančevu od ponedeljka, 30. maja, biće zatvoreno za saobraćaj zbog radova na infrastrukturnom opremanju.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave dostavljenom podobnim medijima, građani bi trebalo preko vikenda da izmeste sva vozila iz kruga dvorišta, kako bi izvođač organizovao radove.

“Ovi radovi zahtevaju rad građevinskih mašina i transportnih sredstava i slobodan pristup i prostor za njihovu manipulaciju, kao i prostor za deponovanje građevinskih materijala. Dvorište je gradilište, pristup u dvorište ne bi trebao da bude dozvoljen, ali je zbog potreba građana bilo dozvoljeno korišćenje stanarima do sada, navodi se u saopštenju Gradske uprave Pančevo”, objavili su mediji bliski pančevačkoj vlasti, koji dodaju da iz Gradske uprave apeluju na građane da od ponedeljka ne ulaze vozilima u dvorište, a da do ponedeljka uklone sva parkirana vozila.

Ukoliko se od ponedeljka, 30. maja u dvorištu zateknu neka vozila biće prinudno uklonjena zbog izvođenja radova.

U objavama ovih medija ne navodi se do kada je planirano zatvaranje kompletnog dvorišta Američkih zgrada.

Kompletna rekonstrukcija dvorišta Američkih zgrada prema prvobitnim planovima trebalo je da počne 10. januara, ali se nakon odlaganja zbog, kako je objašnjeno, vremenskih uslova, sa radovima krenulo tek mesec dana kasnije, 10. februara.

gradilišna tabla, Američke zgrade
Foto: 013info
gradilišna tabla, Američke zgrade
 

 

Portal 013info u više navrata je izveštavao i problemima koje stanari ovih zgrada imaju u kišnim danima.

 
MarketingNajnovije vesti