AK Tamiš Foto: privatna arhiva
Sport

Atletičari pančevačkog Tamiša odlični na Prvenstvu Vojvodine

Izvor: 
013info Ned, 14/06/2020 - 10:30

Takmičari Atletskog kluba Tamiš iz Pančeva ostvarili su odlične rezultate na Prvenstvu Vojvodine za pionire koje je održano u Novom Sadu, 11. juna.

Danilo Lazić, nova nada AK Tamiš, nastupio je u disciplini bacanje vorteksa i u konkurenciji 29 najboljih atletičara iz Vojvodine osvojio je bronzanu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda koji sada iznosi 46,06m. Ostvarenom daljinom, pored osvojene medalje na Prvenstvu Vojvodine, Danilo Lazić je ispunio normu za finale Prvenstva Srbije koje će se održati 21. juna u Sremskoj Mitrovici.

Nakon discipline bacanja vorteksa, Danilo Laziić je nastupio u disciplini bacanje kugle 3kg, ostvarivši sjajan rezultat osvajanjem srebrne medalje, titule vicesampiona Vojvodine, sa rezultatom 10,36m. Pored osvojene medalje, Danilo Lazić je i u disciplini bacanja kugle ispunio normu za Prvenstvo Srbije.

Emilija Jelesijević, atletičarka AK Tamiš, u disciplini bacanje vorteksa, ostvarila je rezultat od 28,10m i time oborila normu za učešće na Prvenstvu Srbije koje će se održati 21. juna u Sremskoj Mitrovici.

 
MarketingNajnovije vesti