Atletičarka pančevačkog Tamiša bronzana na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore
Sport

Atletičarka pančevačkog Tamiša bronzana na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore

Izvor: 
013info Ned, 05/06/2022 - 16:26Na Prvenstvu Srbije u atletici za mlađe juniore/ke, koje je održano u subotu, 4. juna, u Sremskoj Mitrovici, Pančevo su predstavljale dve takmičarke AK “Tamiš", koje su uz vođstvo trenera Zorana Kocića, sa ovog državnog prvenstva u naš grad donele jednu medalju.

Atletičarka Tamiša Milica Bunčić u disciplini sportsko hodanje na deonici od 5.000 m u finalnoj trci je kroz cilj prošla treća, osvojivši bronzu sa rezultatom novog ličnog rekorda od 27:57.38.

Trener Zoran Kocić nastup Milice Bunčić ocenio je kao odličan, ističući da, s obzirom na veliku pauzu u trenažnom procesu, koju je imala iz određenih zdravstvenih razloga, njen nastup daje veliki optimizam za dalje poboljšanje rezultata u nastavku sezone.

Milica je ove sezone nastupila sa reprezentacijom Srbije na prvenstvu Balkana u atletici koje je održano u Atini.

Druga atletičarka AK Tamiš Ana Marinković, nakon sjajnog starta, usled povrede nije uspela da završi trku do kraja.

Atletski klub Tamiš u narednom period očekuje državno prvenstvo u kategoriji starijih pionira U16, kao i finalno takmičenje na nivou Srbije – Brzinom do zvezda, na kojem će nastupiti dve atletičarke AK Tamiš - Nađa Cvetković i Nikolina Radovanović.

Organizator državnog prvenstva u atletici u kategoriji mlađih juniora/ki – U18 je srpski Atletski savez, a učestvovali su najuspešniji atletičari/ke iz cele Srbije.

 
MarketingNajnovije vesti