Dolovci rukometaši Foto: Instagram
Sport

Bravo momci! Pehar za dolovačke rukometaše

Izvor: 
013info Čet, 12/05/2022 - 00:23Rukometni tim uzrasta do 14 godina, Rukometnog kluba "Dolovo", osvojio je drugo mesto u Prvoj ligi pokrajinskog takmičenja.

Finalni turnir ekipa koje su bile prve u svojim regionima, održan je u Adi, 07. maja 2022. godine.

Igrač rukometnog tima iz Dolova, Mihajlo Anđelković, dobio je priznanje za najboljeg strelca turnira.

Prva utakmica je odigrana protiv ekipe Mladosti iz Temerina gde su protivnici skoro celu utakmicu vodili, ali su ih naši momci uvek stizali. Par minuta pred kraj, stižemo do izjednačenja i najbitnijeg dela meča! Međutim, kad nam je trebala sreća nije bila na našoj strani. Krajnji rezultat: 19:17 za Mladost! Druga utakmica je odigrana protiv domaćina, Potisje Pleteks iz Ade. Naši momci su loše krenuli i ispustili rezultat na čak -7 u jednom trenutku. Ali želja i volja da se dokopa više pozicije je pogurala naše momke gde je došlo do preokreta i konačnog rezultata 21:19! I na kraju turnira, naši momci su zasluženo dobili II mesto i pobednički pehar i medalje doneli u vitrine RK “Dolova”, napisali su na Instagramu iz dolovačkog kluba.

Trener Darko Ostojin, sa velikim uspehom vodi igrače mlađih kategorija dolovačkog kluba, a da je tako najbolje govore i rezultati postignuti ove godine u takmičenju, koje organizuje Rukometni savez Vojvodine.

 
MarketingNajnovije vesti