Takmičari Streličarskog kluba „Pančevo“

Sport

Čak 14 medalja za takmičare SK „Pančevo“

Pančevo, Uto, 05/11/2019 - 11:41
Ivana Vlajovic
Takmičari Streličarskog kluba „Pančevo“ na prvom ovosezonskom indor turniru u Topoli, koji je održan u nedelju, 3. novembra, osvojili su 14 medalja, šest zlatnih, sedam srebrnih i jednu bronzanu.

Pančevački streličarski klub je predstavljalo 13 takmičara, a zlatne medalje su osvojili Marija Ljubinković u kategoriji kompaund seniorki, Jovan Špehar olimpik kadet, Barbara Bekić u kategoriji olimpik juniorki, koja je sa Stefanom Kljajićem u kategoriji miks timova olimpik juniori takođe došla do zlatnog odličja. U istoj kategoriji samo u konkurenciji kadeta do prvog mesta došli su i Teona Jovanović i Jovan Špehar, dok su Marija Ljubinković i Danilo Mioković do najsjajnijeg odličja došli u konkurenciji miks timova kompaund seniora.

Srebrne medalje u kategoriji olimpik kadeta osvojili su Teona Jovanović u ženskoj i Lazar Andreev u muškoj konkurenciji, dok su do istog odličja došli i Danilo Mioković u kategoriji kompaund seniora i Predrag Bekić u kategoriji olimpik seniora. Srebrom su se okitila i tri tima ovog kluba, u konkurenciji seniora olimpijskim stilom Predrag Bekić, Dušan Grbić i Nenad Najdanović, miks tim olimpik seniora Ivana Orlov Gajan i Predrag Bekić, kao i miks tim u konkurenciji kadeta Lana Najdanović i Lazar Andreev.

Do jedine bronzane medalje za SK „Pančevo“ došao je Stefan Kljajić u kategoriji olimpik juniora.
MarketingNajnovije vesti