Sport

Deset takmičara SD ''Pančevo 1813'' dominiralo na finalu Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine

Izvor: 
013info Pet, 29/04/2022 - 14:02Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Finale Lige kadeta i mlađih juniora Lige Vojvodine, na kojem je dominiralo 10 takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Prvo mesto su osvojile sve četiri ekipe družine i to ekipa kadeta i ekipa mlađih juniora puškom, kao i ekipa kadeta i ekipa mlađih juniora pištoljem.

Marko Ninković je bio najuspešniji takmičar pištoljem, jer je osvojio dve zlatne medalje u konkurenciji kadeta sa 556 krugova a i u konkurenciji mlađih juniora nakon finalnog meča od 8 najboljih, dok je Stefan Kešišjan osvojio bronzanu medalju.

Nemanja Đorđević je osvojio peto mesto u konkurenciji kadeta sa 509 krugova, a i peto mesto u konkurenciji ml-juniora pištoljem, dok je najmlađi Ognjen Bunčić osmi kadet sa 475 krugova i osmi mlađi junior pištoljem.

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju sa 594 kruga i nakon finala nlađih juniora puškom.

Iva Rakonjac je osvojila zlatnu medalju sa 395 krugova u konkurenciji kadetkinja a u finalu mlađih juniorki puškom je osvojila bronzanu medalju, dok je Teodora Kondić sedma mlađa juniorka puškom sa 378 krugova.

Nemanja Đorđević je šesti kadet sa 546 krugova puškom, a Ognjen Lukić je deveti kadet  i deveti mlađi junior puškom.

Nova sezona Lige Vojvodine će startovati na jesen prvim kolom koje će biti održano u oktobru u Pančevu.
MarketingNajnovije vesti