Atletičarke pančevačkog Dinama i Ljupčo Cvetkoski Foto. AK Dinamo
Sport

Dve medalje za atletičarke pančevačkog Dinama

Pančevo, Čet, 06/09/2018 - 09:58
Aleksandar Stojković
Atleričarke pančevačkog Dinama osvojile su dve medalje na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire koje je održano u Sremskoj Mitrovici. Srebrnu medalju osvojila je Mrkela Marija u trci na 600 metara rezultatom 1 minut 39 sekundi, a bronzanu medalju Cvetkoski Lana u bacanju vorteksa rezultatom 41 metar.

- Ovo takmičenje iskoristili smo kao trening za predstojeća takmičenja koja nas očekuju a prvenstveno mislin na prvenstvo Srbije za mlađe pionire kao i na kup Srbije za pionire. Na takmičenju smo nastupili iz punog treninga tako da su rezultati u uzlaznoj putanji a najbolje će ipak biti na prvenstvu Srbije, rekao nam je Ljupčo Cvetkoski, trener AK Dinamo.

AK „Dinamo“ je na ovom takmičenju dobio još jedno novo ime - Lana Cvetkoski je u bacanju vorteksa osvojila bronzanu medalju ličnim rekordom od 41 m. Sjajan rezultat, među najbonjima u Srbiji koji joj daje za pravo da se nadamedalji na prvenstvu Srbije. Na takmičenju je nastupio i Ognjen Topić u trci na 800m i osvojio četvrto mesto kao i Anđela Brošćanc u trci na 300m.

 
MarketingNajnovije vesti