Foto: Fanatik
Sport

"Fanatici" iz Pančeva sjajni na još jednoj autoslalom trci

Izvor: 
013info Uto, 11/10/2022 - 11:17U nedelju 9. oktobra, vožena je autoslalom trka  Nagrada Rakovice, koja se bodovala za šampionat Srbije. "Fanatici" iz Pančeva su i ovoga puta dostojno predstavili grad i branili boje kluba.

Najuspešniji među njima bio je Darko Terzić koji je pobedio u klasi 6  i ponovo bio najbrži junior. Darko je svoj automobil delio sa klubskim kolegom Isakov Nikolom koji je uspeo da dođe do trećeg mesta.

- Nikola je imao odličan ritam iz vožnje u vožnju, vremena su se spuštala, ali se u poslednjoj vožni desio defekt na prednjem levom točku i sa jednom vožnjom manje ovo je odličan rezultat. U takvim situaciama važan je timski rad, a ovaj tim ima naj boljeg mehaničara Zorana Stojkovića Kizu koji je za svega nekoliko minuta otklonio kvar i spremio automobil za Darkovu treću vožnu, a on zatim pokazao kako do pobede. Ništa manje uspeha nismo imali ni u klasi 7. Ivan Anđelković i Stefan Velemirov su se vozili čitavog dana u vrhu klase, a na kraju su odlučili detalji. Stefan četvrti, a Ivan treći, falio je malo takmičarske sreće da i ovde imamo poredak 1 i 3, navodi Fanatik.

Ipak osvojen je dovoljan broj bodova da se borba za kraj sezone nastavi.

Aleksandar Isakov i Dragan Straživuk nisu imali zapaženiji rezultate, njihov citron AX je još u razvoju, a na takvom autu iznenađenjima nikad kraja.

Uskoro nas očekuje i poslednja trka u kalendaru Ušće 2022 koja je u planu za 5. novembar, gde će se odlučivati ukupni pobednik u mnogim klasama.
MarketingNajnovije vesti