Fudbal

FUDBAL: Pobede „Borca", „Mladosti", „Sloge" i „Jugoslavije"

Pančevo, Ned, 11/09/2016 - 20:16
Tanja MarinU petom kolu Prve južnobanatske fudbalske lige klubovi iz naseljenih mesta opštine Pančevo ostvarili su odlične rezultate, pošto je četiri kluba došlo do pobede, jedan je osvojio bod, dok je jedna ekipa pretrpela poraz. 

Ova liga je jedna od najinteresantnijih takmičenja u kojima nastupaju naši klubovi, pošto se iz kola u kolo menja stanje na tabeli i lidersku poziciju preuzima drugi tim. Posle petog kola lidersku poziciju na tabeli preuzela je omoljačka „Mladost", koja je na svom terenu rezultatom 3:1 savladala „Crvenu zvezdu" iz Pavliša. Ovom, četvrtom pobedom u prvenstvu, „Mladost" se oporavila od poraza u prethodnom kolu, kada su izgubili u lokalnom derbiju od „Jednistva Stević" u Kačarevu. 

Odlični su ovog vikenda bili i izabranici trenera Miljana Blazovića, koji su u Starčevu u mrežu ekipe „Partizana" iz Uljme ubacili čak pet golova (5:2). „Borac" se trećom pobedom popeo na 6. mesto na tabeli, sa 9 osvojenih bodova. Jednako efikasna bila je i „Sloga" u Banatskom Novom Selu, koja je rezultatom 4:1 savladala „Budućnost" iz Alibunara. Novoseljani takođe imaju devet bodova i nalaze se na 7. mestu na tabeli

Seriju dobrih rezultata nije uspela da nastavi „Strela" iz Ivanova, pošto je na svom terenu izgubila minimalnim rezultatom od „Jugoslavije" iz Jabuke, koja pred ovo kolo nije osvojila nijedan bod. Ivanovčani (9 bodova) su sa šestog mesta pali na deveto, dok je „Jugoslavija" popravila poziciju na tabeli za jedno mesto, pa sada zauzima 14. mesto sa tri boda

U šestom kolu Prve južnobanatske fudbalske lige, koje je na programu 17. i 18. septembra, snage će odmeriti: „Jugoslavija" i „Borac" u Jabuci, „Budućnost" i „Strela" u Alibunaru, „Vojvodina" i „Sloga" u Crepaji, „Jedinstvo Stević" i „Polet" (Izbište) u Kačarevu i „BAK" i „Mladost" iz Omoljice u Beloj Crkvi. 

T. M. 

 
MarketingNajnovije vesti