Fudbal

FUDBAL: Pobede ‚‚Sloge" i ‚‚Mladosti" iz Omoljice

Pančevo, Sub, 09/04/2016 - 19:26
Tanja MarinU utakmicama 20. kola Prve južnobanatske fudbalske lige koje su odigrane u subotu do pobede su došla dva kluba iz naseljenih mesta Opštine Pančevo. ‚‚Sloga" iz Banatskog Novog Sela je došla do pobede u Uljmi, gde je domaći ‚‚Partizan" savladala rezultatom 2:1, dok je ‚‚Mladost" iz Omoljice ‚‚BAK-u" u Beloj Crkvi ‚‚dala" tri gola i bez primljenjog pogotka se vratila sa još jednog gostovanja. 

Ovim pobedama razlika između drugopasiranje ‚‚Mladosti" i trećeplasirane ‚‚Sloge" ostala je ista - tri boda, Omoljčani sada imaju 44, a ekipa iz Banatskog Novog Sela 41 bod. U narednom kolu ‚‚Sloga" ponovo igra na gostujućem terenu, ovog puta u Pančevu protiv ‚‚Mladosti" iz Vojlovice, dok ‚‚Mladost" na svom terenu dočekuje pretposlednju ekipu ‚‚Vladimirovca"

U nedelju su na programu preostali mečevi 20. kola Prve južnobanatske fudbalske lige, a sastaju se ‚‚Crvena zvezda" i ‚‚Mladost" iz Vojlovice u Pavlištu, ‚‚Vladimirovac" i ‚‚Dinamo 1945" u Vladimirovcu, ‚‚Vojvodina i ‚‚Jedinstvo Stević" u Crepaji i ‚‚Partizan" i ‚‚Jugoslavija" iz Jabuke u Gaju. U ovom kolu slobodna je ekipa ‚‚Borca" iz Starčeva. 

T.M.
MarketingNajnovije vesti