Sport

Gradonačelnik čestitao RK "Jabuka"

Izvor: 
013info Sre, 16/09/2015 - 14:18
Danas je rukometaše RK "Jabuka", novog člana prve rukometne lige, ugostio gradonačelnik Saša Pavlov u društvu gradskog većnika za sport Aleksandra Farkaša. Gradonačelnik je čestitao rukovodstvu, treneru Žikici Milosavljeviću, našem proslavljenom sportskom asu, i igračima. Pavlov je, ovom prilikom, naglasio da je Pančevo grad rukometa i da će Grad nastaviti da pruža finansijsku i svu drugu podršku sportistima. Takođe, gradonačelnik je poželeo RK "Jabuka" i da nastave sa uspesima, a posebno je naglasio ulogu Žikice Milosavljevića u napretku kluba.

Gradski većnik zadužen za sport je rekao da se nada da što se tiče podrške grada ništa nije izostalo i da će se, ukoliko jeste, potruditi da to ispravi.

Žikica MIlosavljević se, u ime kluba, zahvalio na čestitkama, ali je u obećanjima bio oprezan. 

"Bilo bi zaista sjajno kada bi u dve godine napredovali dva ranga takičenja, ali mislim da ne bi bilo realno da 'Dinamo' i 'Jabuka' igraju u istom rangu. Tako da bi bilo dobro da mi sačekamo ove godine da 'Dinamo' uđe u Super A ligu, a da onda mi sledeće godine uđemo u Super B ligu." - rekao je Milosavljević.
MarketingNajnovije vesti