Sport

Gradonačelnik Saša Pavlov čestitao Anji Crevar plasman na Olimpijske igre

Izvor: 
013info Sre, 26/08/2015 - 14:48Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov uputio je čestitku plivačici Anji Crevar zbog velikog uspeha koji je postigla na Svetskom juniorskom prvenstvu u Sigapuru, gde je ispunila A normu i ostvarila plasman na Olimpijske igre u Rio de Ženeiru sledeće godine. 

Čestitku gradonačelni prenosimo u celosti: 

‚‚Želim da u ime svih građana Pančeva, mojih saradnika i lično, čestitam Anji Crevar na postignutom rezultatu na takmičenju u Singapuru, čime je ostvarila A normu za Olimpijske igre koje će biti održane u Brazilu sledeće godine. Ovim velikim uspehom je još jednom dokazano da su sportisti najbolji ambasadori kako Pančeva, tako i naše zemlje. Verujem da će i u narednom periodu naši sportisti nastaviti sa postizanjem ovakvih izuzetnih rezultata, kojinas Pančevce, kao i sve građane Srbije, čine ponosnim. Srbija je zemlja sporta i to grad Pančevo prepoznaje. Nesumnjivo je da ćemo kao Grad i kao lokalna samouprava nastaviti da na sve moguće načine pomažemo u daljem razvoju i afirmaciji sporta. Pored podrške afirmisanim sportistima, nastojimo i da formiramo nove igrače, kako u individualnom, tako i u kolektivnom sportu. 

U Pančevu talenata ima napretek, dugačak je spisak uspeha naših sportista ostvaren u prethodnim godinama. Nadam se da će se taj trend nastaviti. Mladoj Anji želim da nastavi sa nizanjem odličnih rezultata. Siguran sa da če tako i biti", stoji u saopštenju gradonačelnika Saše Pavlova.

Podsetimo, prvog dana Svetskog juniorskog prvenstva u Singapuru Anja Crevar je u finalu discipline 400 metara mešovitim stilom zauzela 5. mesto, oborila državni rekor i vremenom 2:43:36 obezbedila A normu za plasman na Olimpijske igre 2016. godine. 

 

T.M.
MarketingNajnovije vesti