Foto: KK Mladost
Sport

KK Mladost Pančevo - Dunja Jovanović osvojila zlatnu medalju

Izvor: 
013info Uto, 06/04/2021 - 11:36

Posle kvalifikacija sa prvenstva regiona, u Beogradu je organizovano prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade u borbama i katama, pojedinačno i ekipno.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, u subotu 03. aprila  su se takmičili kataši.

Jovanović Dunja je osvojila zlatnu medalju u katama, za devojčice rođene 2011. godine. Dunja je pre toga osvojila zlato na prvenstvu Banata i Vojvodine.

Kata tim poletaraca je zauzeo četvrto mesto. Za tim su takmičili: Nikolić Vojin, Vuković Marijan i Nikolić Luka.

Dobar nastup u katama je imala i Krstić Anastasija, ali je ostala bez plasmana.

U nedelju 4. aprila svoje nastupe su imali takmičari u borbama.

Bronzanu medalju su osvojili dečaci, muške nade u borbama u sastavu: Nikolić Novak, Milutinović Miloš, Javorac Nikola i Milutinović Marko. Uz malo sreće, mogli su doći i do najsjajnijeg odličja.

U pojedinačnim nastupima bronzane medalje su osvojili Javorac Nikola, borbe dečaci 2008 godište i Računica Nemanja, borbe dečaci 2011. godište.

Nikolić Novak, Nedeljković Neda i Vuković Milica su osvojili četvrto mesto u borbama.

Odlične pojedinačne nastupe su imali Milutinović Miloš i Marko, Vujinović Filip,  Jovanov Maša i Vučković Ana, ali su zbog stvarno jake konkurencije ostali bez plasmana.

Iako je na prvenstvu Vojvodine osvojio drugo mesto pojedinačno i ekipno, zbog bolesti na prvenstvu nije nastupio Arsenijević Nikola.

Treneri kluba Makitan Miloš i Tihomir su veoma zadovoljni učinkom svojih takmičara. Ova generaacija dece stasava u veoma kvalitetne takmičare i s pravom očekujemo, sledeće godine, kvalitetne kadete među njima.

Sledeći vikend kadeti, juniori i seniori  “Mladosti“ će nastupiti na kupu Vojvodine u Bačkoj palanki.
MarketingNajnovije vesti