Foto: AK "Dinamo"
Sport

KUP BEOGRADA ZA SENIORE: Dvostruka pobeda Zorane Barjaktarović

Pančevo, Pon, 22/05/2017 - 10:35
Mirjana Marić


Proteklog vikenda u Beogradu na stadionu Vojne akademije održano je finale Kupa Beograda za seniore. AK "Dinamo" je nastupio sa nekolicinom seniora, a najveću radost donela je Zorana Barjaktarović. Ona je ostvarila pobede u oba dana.

Prvog dana je pobedila na 100m rezultatom 11,90, dok je drugog dana ostvarila pobedu na 200m novim ličnim rekordom 24,18. Ovim trkama potvrdila je norme za najveće Evropsko takmičenje ove godine za mlađe seniore, a to je Prvenstvo Evrope.

- Ovi rezultati imaju još veću vrednost ako kažemo da je trke istrčala iz punog treninga, a pravi treneri znaju šta to znači. Mislim da je Zorana maksimalno pripremljena  i samo je pitanje vremena kada će eksplodirati njen rezultat. Prvo ozbiljnije takmičenje je već sledećeg vikenda kada je očekuje izuzetno jak pozivni miting u Slovenskoj Bistrici na kojem će trčati 100m i 200m, rekao je trener Ljupčo Cvetkoski. 

Treće mesto i bronzanu medalju na ovom takmičenju osvojio je Slobodan Marinkov u trci na 3000m, a lični rekord je istrčao i Petar Ivačković na 800m 1.57.

 
MarketingNajnovije vesti