KK ‚‚Kris Kros"
Košarka

Minimalan poraz ‚‚Kris Krosa" za kraj sezone

Pančevo, Pet, 22/04/2016 - 23:47
Tanja MarinKošarkaši ‚‚Kris Krosa" završili su debitantsku sezonu u Prvoj muškoj regionalnoj ligi na način na koji su i igrali tokom čitave sezone - uzbudljivo, turbulentno i sa porazom u neizvesnoj završnici, iako su imali prednost pred početak poslednje deonice. Poraz su pretrpeli u Žitištu, od drugoplasirane ekipe ‚‚Svetog Đorđa" rezultatom 69:68 (12:19; 20:19; 16: 22; 21:8).

Dobrom igrom, u susretu bez rezultatskog značaja, gosti iz Pančeva su stekli prednost na samom startu, koju su dobrom igrom svih igrača na terenu uspeli da zadrže do same završnice. U poslednjoj deonici im se, kao po nepisanom pravilu, tipičnom za prvu sezonu u ovom rangu, ali i prvu sezonu u seniorskom takmičenju za mnoge igrače u sastavu ‚‚Kris Krosa", desio pad u igri. Ništa im u napadu nije polazilo za rukom o čemu govori i podatak da su za deset minuta postigli samo osam poena. Ekipa kvaliteta ‚‚Svetog Đorđa", koja se tokom cele sezone borila za prvo mesto na tabeli, to je iskoristila da napravi preokret i u samoj završnici utakmice, a i sezone dođe do pobede.

Košarkaški klub ‚‚Kris Kros" sezonu je završio na 11. mesto sa 35 osvojenih bodova, što znači da će se ovi, talentovani, mladi igrači i naredne sezone nadmetati u istom rangu. Ove sezone su u 26 odigranih utakmica ostvarili devet pobeda i 17 poraza. 

T. M.
MarketingNajnovije vesti