Kačarevačka džudistkinja Krtenić Andrijana 

Foto: Džudo klub Jedinstvo iz Kačareva
Sport

Mlada kačarevačka džudiskinja dobila poziv za kadetsku reprezentaciju Srbije

Izvor: 
013info Sre, 02/06/2021 - 20:08Članica Džudo kluba Jedinstvo iz Kačareva Krtenić Andrijana je od Džudo saveza Srbije dobila poziv u Kadetsku reprezentaciju Srbije.

Viši sportski dzudo trener kačarevačkog kluba Saša Anđelović navodi da će se pripreme održati u Karatašu od 5. do 15. juna jer je Andrijana planirana za Kadetsko evopsko prvenstvo koje se održava od 17. do 19. avgusta 2021. u Litvaniji - Riga.

Do tada preostaje Evropski juniorski kup 19. i 20. juna 2021. za koji se intenzivno priprema.

"Takođe uskoro očekujemo još jedan poziv i to za Juniorsku reprezentaciju Srbije jer je naš takmičar Rastko Anđelović u realnim šansama kao vicešampion Srbije", kaže Anđelović i dodaje da će Eurokup u Sarajevu i za njega biti motiv jer će u slučaju obezbeđivanja plasmana steći šansu da učestvuje na Evropskom juniorskom prvenstvu što bi bio zaista veliki uspeh kačarevačkih džudista koji u ovim uzrasnim kategorijama ove godine jedini predstavljaju pančevački džudo.

On navodi i da u junu očekuju polaganje majstorskih pojaseva za još tri takmičara i da će klub biti bogatiji za tri majstora džudoa kao i za viši DAN stepen za trenera.

 
MarketingNajnovije vesti