Sport

Pančevački BK Profesionalac proglašen za najbolji bokserski klub u Vojvodini na PP VOJVODINE

Izvor: 
013info Pon, 20/03/2023 - 08:25 

 

U nedelju 19. 3. 2023. u Šidu je održano Prvenstvo Vojvodine u boksu, na kojem je BK Profesionalac proglašen za najbolji bokserski klub u Vojvodini. Ovaj klub je osvojio ukupno 6 zlatnih odličja i 1 bronzu, sa 6 finala i 3 pehara. Pehari su dodeljeni za najbolje kadete, juniore i za prvo mesto u ukupnom plasmanu.

U kategoriji kadeta, zlatne medalje su osvojili Petar Samardzić (46 kg), Mikuljka Aleksa (60 kg) i Dinić Veljko (63 kg), dok su u kategoriji juniora zlatne medalje osvojili Stefan Novakov (46 kg) i Strahinja Samardzić (57 kg), a tačku je stavio Marko Tankosić (75 kg), koji je takođe osvojio zlatnu medalju.

 

bk_profesionalac_sid_2.jpg

 

BK Profesionalac je sada najbolji klub i na Prvenstvu Beograda sa 6 zlatnih medalja i isto toliko medalja osvojenih na ovom prvenstvu u Vojvodini. Ovaj klub je obećao i ispunio svoje ciljeve, a sledeće takmičenje koje ih očekuje je Prvenstvo Srbije koje se održava u Valjevu od 5. do 9. aprila 2023. godine, na kojem će učestvovati 12 boksera iz ovog kluba.

BK Profesionalac ima najtalentovanije i najkvalitetnije boksere u gradu Pančevu, a u kategorijama kadeta i juniora imaju najviše takmičara. Iz kljuba kažu da iako klub nema svoje prostorije i dovoljno finansijskih sredstava, oni će nastaviti još silnije i još bolje da se takmiče na budućim prvenstvima.

bk_profesionalac_logo.jpgMarketingNajnovije vesti