Strelci
Sport

Pančevački strelci doneli medalje sa finala Kupa Srbije

Izvor: 
013info Uto, 21/06/2022 - 10:15Proteklog vikenda je u Smederevu održano finale Kupa Streljačkog savezaa Srbije u disciplini trostav 3x20 vazdušnom puškom za kadete, a Pančevka Iva Rakonjac je osvojila srebrnu medalju u kategoriji kadetkinja upucavši 588 krugova.
 
Takođe proteklog vikenda je u Novom Sadu održano finale Kupa malokalibarskim oružjem. 
 
Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju u kategoriji juniora sa 573 kruga u trostavu 3x20 metaka malokalibarskom puškom, i ušao u finale seniora na petoj poziciji a završio na osmom mestu, što je takođe izuzetan uspeh.
 
U disciplini malokalibarskim sport pištoljem sa 30 metaka u preciznoj paljbi i 30 metaka u brzoj paljbi, u kategoriji juniora je Marko Ninković osvojio srebrnu medalju sa 543 kruga, Velimir Ninkovic je osvojio bronzanu medalju sa 522 kruga a Stefan Kešišjan je šesti junior sa 488 krugova.
 
U disciplini malokaribarski pištoljem slobodnog izbora - PSI u kategoriji seniora, Marko Ninković je šesti senior a drugi junior sa rezultatom od  503 kruga, Stefan Kešišjan je sedmi senior a treći junior sa 502 kruga, a sledi Velimir Ninkovic sa 483 kruga.
 
Narednog vikenda u Novom Sadu će biti održano Prvenstvo Vojvodine malokalibarskim oružjem. 
 MarketingNajnovije vesti