Streljaštvo
Sport

Pančevački strelci nižu uspehe i osvajaju medalje

Izvor: 
013info Uto, 14/06/2022 - 23:48Proteklog vikenda je u Smederevu održano 3.kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije za kadete u trostavu 3 x 20 dijabola vazdušnom puškom na kojem je nastupila Iva Rakonjac i osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja i novih 8 bodova za finale.
 
U isto vreme je u Novom Sadu održano treće kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije  malokalibarskim oružjem, Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 571 u trostavu 3x20 malokalibarskom puškom u kategoriji juniora i četvrto mesto u finalu seniora i bodove za učešće u oba Finala Kupa.
 
Marko Ninković je osvojio bronzanu medalju sa 524 kruga u kategoriji seniora sa 60 metaka malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora, a srebrnu medalju sa 542 kruga u kategoriji juniora malokalibarskim sport pištoljem 30 +30 metaka, dok je njegov brat Velimir osvojio bronzanu medalju sa 529 krugova.
 
Stefan Kešišjan je sa oba pištolja osvojio četvrto mesto, ali i  nove bodove za Finale Kupa Streljačkog saveza Srbije , koje će biti održano narednog vikenda u Novom Sadu. 
 MarketingNajnovije vesti