Sport

PANČEVO: AK panonija niže uspehe

Izvor: 
013info Pon, 18/10/2021 - 13:18


U nedelju 17. oktobra, u organizaciji Vrbaškog atletskog kluba i uz pomoć volontera AK "Panonija" i "Srbobranskog atletskog kluba" održan je drugi po redu tromeč na atletskoj stazi koja se nalazi u okviru Centra za fizičku kulturu Vrbasa.

Atletski miting je bio veoma posećen a učestvovalo je preko 100 atletičara. Održane su trke na 60, 200 i 600m kao i skok u dalj, bacanje vorteksa i trka štafeta.

Najmlađi osvajači medalja u disciplinama 60m i skoku u dalj su tako postali Ljiljana Josipoviæ, Lena Veselinov, Sara Vemić, Dunja Šugić, Anđela Stefanović i Strahilja Josipović koj je pored 60m i skoka u dalj uzeo i zlato u bacanju vorteksa. Oni su i kao članovi štafeta zaradili još po jednu od medalja.

Petar Sekulović je osvojio dva srebra na 60 i 200m i zlato u bacanju vorteksa a Aleksandar Popov  je zaradio bronzu na 60m. Nina Štrkalj je osvojila zlatne medalje na 60, 200m, i u bacanju vorteksa dok je  Valentina MIrkov osvojila zlato u bacanju vorteksa i srebra na 60 i 200m. Zandi Štrkalj je kao najbolji sprinter  uzeo zlatna medalje na 60 i 200m do je Isidora Pavlović uzela zlatne medalje na 60m i skoku u dalj a srebro na 200m.

Ana Dragojević je uzela zlato u skoku u dalj a bronzu na 60m. Konačni bilans je 32 osvojene medalje u Vrbasu za Panoniju.

Na kraju je mix štafeta atletskih školica osvojila bronzu i srebro dok je pionirska šrafeta uzela zlatnu medalju. AK Panonija poziva sve ljubitelje trčanja kroz prirodu na Jesenji Fox Trail koji će se održati na Devojačkom bunaru 30. oktobra. Prijave su preko sajta Runtrace.net
MarketingNajnovije vesti