Adžić i Naunković Foto: FK Železničar
Sport

PANČEVO: Ivan Adžić novi sportski direktor FK Železničar

Izvor: 
013info Pet, 19/08/2022 - 15:43Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić novi je sportski direktor Fudbalskog kluba Železničar.
 
 
- Pozicija sportskog direktora u našem klubu bila je upražnjena i mislim da smo došli do odličnog rešenja. Novi sportski direktor Železničara postao je Ivan Adžić, poznato lice u svetu fudbala, najpre kao igrač, potom kao trener, a onda i kao sportski radnik. Veliko mi je zadovoljstvo što je Ivan došao u naš klub i smatram a je on bio ta karika koja nam je nedostajala kako bismo ostvarili cilj. Čovek koji je za prvi tim Crvene zvezde debitovao već sa 16 godina, a sa 22 kao kapiten podigao pehar šampiona države, svakako zna kako se stiže do uspeha. Ivane, dobrodošao u naš klub, dobrodošao u Pančevo! Imaćeš maksimalnu podršku svih ljudi u klubu, na čelu sa mnom, a moja je želja da ono najbolje iz našeg regiona, da najtalentovaniji mladi igrači, zaigraju u našem klubu – rekao je prvi čovek Železničara Zoran Naunković, poželevši dobrodošlicu novom sportskom direktoru.
 
Brojnim predstavnicima medija obratio se i nekadašnji as beogradskih „crveno-belih”, koji je pre toga prisustvovao i treningu prvog tima pred sutrašnji važan duel u okviru četvrtog kola Prve lige Srbije.
-  Hvala predsedniku na lepim rečima! Drago mi je što sam došao u Železničar, u klub koji ima visoke ambicije i koji želi plasman u srpsku fudbalsku elitu. Daću sve od sebe da se to i ostvari. Video sam, Želja ima dobru i kvalitetnu ekipu, skup odličnih igrača. Potrbeno je samo da unesemo malo više agresivnosti, malo više „krvi”, da Pančevo više ne bude fudbalska meka za gostujuće ekipe - rekao je Adžić
 
On je dodao da je zadovoljan ekipom i skrenuo pažnju na to da prelazni rok traje do 15. septembra te da će ukoliko se ukaže potreba za pojačanjem na nekoj poziciji i to biti rešeno. 
 
Železničar sutra gostuje Jedinstvu u Ubu.
 
 MarketingNajnovije vesti