Luka Foto: FK Železničar
Sport

PANČEVO: Nova pojačanja za Železničar

Izvor: 
Sportski žurnal/013info Čet, 07/07/2022 - 19:15Železničar je doveo i deseto pojačanje, vezista Luka Janković (26) došao je iz pančevačkog Dinama 1945. Bio je i član BSK-a iz Borče a igrao je i u Poljskoj.

- Zadovoljan sam što sam postao deo ambicioznog kluba, nastojaću da dobrim igrama opravdam poverenje i da zajednički stignemo do elite i najvećeg uspeha pančevačkog fudbala – istakao je Janković.

Direktor Nenad Bojković zadovoljan je obavljenim poslom:

- Potpisali smo ugovor i sa mladim Darkom Luncom, a poverenje je zaslužio dobrim igrama u mlađim selekcijama. Dolazak Jankovića je pun pogodak, ubeđen sam da će uspeti da se nametne treneru Saviću i da će nam pomoći u ostvarenju cilja, rekao je Bojković.

Osamnaestogodišnji Darko Lunc potpisao je profesionalni ugovor, Rođen je 2004. godine, a istakao se igrama u omladinskom timu  Železničara. Prošao je sve selekcije i eto, stigao je do dana kada je potpisao i prvi profesionalni ugovor.

- Srećan sam što su ljudi iz kluba odlučili da potpišem prvi ugovor i što imaju poverenje u mene. Nastojaću da se dobrim radom na treninzima i utakmicama nametnem treneru Saviću, ubeđen sam da ću biti sve bolji jer mogu mnogo toga da naučim od iskusnijih saigrača.

Došla su iskusna, proverena pojačanja, novi članovi Želje postali su i talentovani momci koji su se već dokazali na prvoligaškim terenima, a najboljem fudbalskom kolektivu sa ovih prostora misli se i na budućnost, vodi se računa i o pančevačkim igračima.
MarketingNajnovije vesti