AK Tamiš
Sport

PANČEVO: Šest medalja za AK Tamiš na Atletskom mitingu budućih šampiona

Izvor: 
013info Sub, 04/12/2021 - 18:20Atletska sezona na otvorenom je završena i u toku je pripremni period za zimska dvoranska takmičenja. Kao provera trenutne forme atletičara u Surčinu je u subotu, 4. decembra, održano takmičenje u dvorani pod nazivom- Atletski miting budućih šampiona. Organizator atletskog mitinga je bio AK Surčin.

Takmičenje je okupilo oko stotinu atletičara uzrasta atletskih škola pa do junior/ki. Atletski klub Tamiš je predvođen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao sa osam atletičarki i zabeležio zapažen uspeh osvajanjem šest medalja.

U trci atletskih škola na deonici od 200m  Milica Slavujac je ubedljivo osvojila zlatnu medalju, Jovana Ristić je u svojoj prvoj trci došla do srebrnog odličja a Đurđa Mihajlović koja je takođe debitovala u Surčinu, stigla je treća na cilj I osvojila bronzanu medalju.Sara Marković je osvojila šesto a Lena Gavrilović sedmo mesto.

U trci juniorki u disciplini sportsko hodanje na deonici od 1000m-Milica Bunčić (aktuelna vicešampionka Srbije na 3000m) je bila neprikosnovena i osvojila je  zlatnu medalju, dok je Ivana Velimirović  u velikoj borbi osvojila bronzano odličje.

Sara Gagić  izuzetno talentovana nova nada AK Tamiš je u trci mlađih pionirki na deonici od 1000m pobedila I osvojila je zlatnu medalju.

Dobra organizacija takmičenja od strane AK Surčin uz bogat paket nagradnih trofeja, provera trenutne forme  pred nastupajuća takmičenja u dvorani daju dobru prognozu za takmičare  AK tamiš.
MarketingNajnovije vesti