Sport

PANČEVO: Železničar spreman za start

Izvor: 
013info Pet, 29/07/2022 - 13:11











Ovog vikenda startuje Prva lige Srbije u fudbalu. Železničar u prvom kolu igra u ponedeljak 01. avgusta na svom novom terenu protiv Zlatibora. Sa mnogo optimizma svi u klubu očekuku start prvenstva i više niko ovde ne krije da su ambicije ulazak u Super ligu:
 
- Pripremni period smo uspešno odradili, nemamo povređenih igrača i spremno i psihički i fizički dočekujemo prvu utakmicu.Ne bežimo od uloge favorita protiv Zlatibora, ali igrom moramo to i dokazati. Došlo je dosta novih igrača i svi su se lepo uklopili u ekipu i očekujem iz utakmice u utakmicu dobre sve bolje igre. Imamo tim za Super ligu i očekujem da ćemo cilj ispuniti uprkos tome što će liga biti izuzetno jaka- rekao je Igor Savić. 
 
Kapiten tima u novoj sezoni biće Aleksandar Simčević, koji je zadužen za poslednju liniju odbrane svog tima: 
 
- Svi znamo kojinam je cilj i od prvog kola moramo krenuti jako i ubedljivo. Grantujem da ćemo svi dati svoj maksimum na terenu i da će to biti dovoljno za prva tri boda, Imamo novi teren koji je mnogo bolji od starog i nema više opravdanja za lošije igre. Pozivam sve navijače i ljubitelje fudbala i sporta da dođu na utakmicu i da vide jedna novi Železničar, a nama će njihova podrška mnogo značiti- rekao je Simčević.
 
Meč Železničar- Zlatibor igra se na SC Mladost u ponedeljak od 17,30 časova.







Marketing



Najnovije vesti