Atletičari Tamiša
Sport

Pet medalja za atletičare Tamiša na Spartakovom krosu

Izvor: 
013info Pet, 20/05/2022 - 21:02Atletičari Tamiša osvojili su pet medalja na tradicionalnom Spartakovom krosu koji je održan u petak, 20. maja u Opovu.

Na ovom takmičenju učestvovalo je više od 100 takmičara, a Atletski klub Tamiš  predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 11 atletičara.

U trci devojčica u kategoriji atletskih škola na deonici od 200m, Milica Slavujac je osvojila srebrnu medalju. U istoj trci Una Vojvodić je na svom takmičarskom debiju došla do trećeg mesta i bronzane medalje.

U trci atletskih škola na deonici od 300m, Dunja Vučković je osvojila srebrnu medalju, dok je Nikolina Radovanović u trci starijih atletskih škola na 300m ubedljivo osvojila prvao mesto I zlatnu medalju.

- Treba spomenuti da je Nikolina Radovanović  19. maja učestvovala u finalu atletskog takmičenja na Školskoj olimpijadi Vojvodine  u Zrenjaninu, u disciplini bacanje vorteksa i zauzela odlično treće mesto i bronzanu medalju sa daljinom 34,77m, rekao nam je njen trener Zoran Kocić.

U kategoriji starijih pionirki U16, Emilija Jelesijević je nastupila u disciplini 600m i osvojila je treće mesto i bronzanu medalju.

Za AK Tamiš takmičili su još i Anđela Živanov, Dunja Esih, Isidora Milutinov, Sara Gagić, Nevena i Kostantin Nikolić.

 

 
MarketingNajnovije vesti