Atletika

Radomir Razdoljac pobednik ‚‚Trke uz Beograđanku"

Pančevo, Uto, 05/04/2016 - 20:56
Tanja MarinBivši atletičar ‚‚Dinama", Pančevac Radomir Razdoljac pobednik je tradicionalne ‚‚Trke uz Beograđanku", koju po 29. put organizuje Studio B. Atletičar ‚‚Crvene zvezde" se od prizemlja do 23. sprata popeo za 2 minuta, 27 sekundi i 87 stotinki. 

Na ovogodišnjoj, veoma zahtevnoj trci, učestvovalo je više od 100 takmičara, atletičara, rekreativaca i vatrogasaca, koji su u skladu sa pravilima svog posla do vrha Beograđanke trčali u parovima. 

Mladom Pančevcu ovo nije prvo učešće na ‚‚Trci uz Beograđanku", a ove godine se uz više od 550 stepenika popeo za 5 sekundi sporije od svog ličnog rekorda, ali je to bilo dovoljno da prvi prođe kroz cilj, samo sekund i po ispred drugoplasiranog Kristijana Stošića, dok je treće mesto pripalo Miroslavu Vukadinoviću

U konkurenciji dama pobedila je atletičarka ‚‚Crvene zvezde" Aleksandra Stošić, drugo mesto zauzela je Ivana Živković (OAK ‚‚Beograd"), dok se na najniži stepenik na postolju popela Snežana Ilić (OAK ‚‚Beograd"). 

Po peti put na ovoj tradicionalnoj trci učestvuju i vatrogasci, a ove godine najbrži je bio tandem Vlatko Ristić (Vatrogasna stanica Zvezdara) - Srđan Urošević (VS Voždovac).

 

T.M.
MarketingNajnovije vesti