Rukomet Foto: pixabay
Sport

RUKOMET: Derbi Dubočice i Dinama večeras u Leskovcu

Izvor: 
Jugomedia Sre, 08/02/2023 - 18:09Rukometaši “Dubočice 54” večeras će od 19 sati u 15. kolu Arkus lige dočekaće na svom terenu u Leskovcu ekipu “Dinamo” iz Pančeva, u toploj hali Sportsko-rekreativnog centra. 

Novi trener leskovačkih rukometaša Đorđe Teodorović kazao je da njega velika čast da prvi put nastupi pred publikom u Leskovcu sa klubom koji ima veliku tradiciju. Nada se pobedi njeogovog tima. 

“Dinamo je jedna od najboljih ekipa u ligi, imaju respektabilan sastav, oni zaista imaju krem igrače na svakoj poziciji, to su uglavnom reprezentativci sadašnji ili bivši. Znamo šta nas čeka, međutim moramo napraviti ovde u Leskovcu takvu atmosferu, da protivnici koji dolaze prvo strepe, a zatim kada odlaze, odlaze bez bodova”, rekao je Teodorović. Dodao je da to je lako reći, ali teško učiniti, jer Dubočica i Dinamo tradicionalno igraju jake i mečeve koji su rezultatski tesni. 

“Videćemo da li ćemo ovaj put uspeti da napravimo takav meč i nadam se da ćemo uspeti na kraju da se radujemo i da prvi put ove sezone oborimo jednog jačeg protivnika na pleća”, istakao je trener leskovačkih “Vukova”. 

Inače, rukometaši Dubočice se trenutno nalaze na 7. mestu tabele sa 14 osvojenih bodova, a rukometaši Dinama sa Metaloplastikom dele 2. mesto. 
MarketingNajnovije vesti