juniorska reprezentacija srbije, streljaštvo Foto: Streljačka družina “Pančevo 1813”
Sport

STRELJAŠTVO: Pančevac i zvanično postao reprezentativac Srbije

Izvor: 
013info Ned, 27/02/2022 - 11:10Streljački savez Srbije protekle nedelje je u Smederevu organizovao pripreme juniorske reprezentacije SS Srbije pištoljem i puškom, na koje je pozvan i najuspešniji pančevački takmičar puškom, Aleksa Rakonjac. Time je Aleksa i zvanično pozvan od strane direktora Reprezentacije Srbije Dragana Markovića, u sastav juniorske reprezentacije SS Srbije puškom, zajedno za Petrom Erdei iz Novog Sada i iskusnim Markom Ivanovićem iz Kragujevca.

Našu reprezentaciju od 18. do 27. marta očekuje nastup na Prvenstvu Evrope u Norveškoj.

Pripreme su bile veoma složene i naporne, tako da je stručni tim, na čelu sa Ivanom Manojlovićem koji je i vodio pripreme SSS, preporučio da Aleksa ne nastupi na drugom kolu kupa SSS u Nišu, jer ima dovoljno bodova za Finale, a i da se odmori i nadoknadi propušten proces učenja u Gimnaziji, saopštila je Streljačka družina ''Pančevo 1813''.

U narednom periodu, do 18. marta 2022. godine kada Aleksa odlazi na Prvenstvo Evrope, nastupiće na još dva takmičenja, Prvenstvu Vojvodine za mlađe kategorije i Prvenstvu Srbije za seniore, po programu treninga sa klubskim trenerom Sinišom Veljković, a koji je usklađen sa obavezama u školi, družini i za bolju spremnost za prvi reprezentativni nastup.

 
MarketingNajnovije vesti