Sport

STRELJAŠTVO: Pančevci osvojili zlatne medalje

Izvor: 
013info Sub, 10/12/2022 - 04:40U petak, 9. decembra, prvog dana 47. Internacionalnog Prvenstva Beograda, koje se održava u sali Bellexpo centra, na 60 elektronskih meta, sa 300 učesnika iz 11 zemalja, završeno je takmičenje mešovitih parova vazdušnom puškom i pištoljem.

Pančevački mešoviti par, iz Streljačke družine ''Pančevo 1813'', je nastupio u sastavu Iva i Aleksa Rakonjac i u konkurenciji od 13 ekipa vazdušnom puškom, je uspeo da se plasira u finale na drugu poziciju, koja time i garantuje srebrnu medalju.

U nastavku borbe u finalu , Iva i Aleksa Rakonjac su pobedili bugarski miks tim, Tanju Rizovu i Antona Rizova, rezultatom  od 16.12 i osvojili zlatne medalje i novčanu nagradu.

Mešoviti par pištoljem je bio sastavljem od pančevca Marka Ninkovića, koji je odlično otpucao 281 krug, i Nađe Martinović iz Partizana, koji su zauzeli jedanaesto mesto.

Drugog dana nastupaju pojedinačno svi juniori i seniori  puškom i pištoljem, dok će trećeg dana nastupiti svi u seniorskoj opštoj kategoriji, i boriti se za ulazak u finale od osam najboljih.
MarketingNajnovije vesti