Sport

U Pančevu otvoren prvi trening centar u stonom fudbalu

Izvor: 
013info Pon, 19/10/2015 - 11:24
U trening centru se nalazi pet različitih, profesionalnih, stolova na kojima se igraju evropska i svetska prvenstva, kao i međunarodni turniri i kupoviZahvaljujući velikom angažovanju i radu Federacije stonog fudbala Srbije (FSFS) i njenog predsednika, našeg sugrađana, Miloša Đorđevića u Pančevu je otvoren prvi trening centar za stoni fudbal u Srbiji. U trening centru se nalazi pet profesionalnih stolova za stoni fudbal, koji su priznati od strane Međunarodne federacije stonog fudbala, a omogući će svim igračima ovog sporta da treniraju i da se pripremaju za domaća i međunarodna takmičenja. Osim toga cilj FSFS-a je da na ovaj način privuče nove takmičare i omogući im da na pravi način treniraju i da se razvijaju. 

Podršku pri otvaranju ovog trening centra, drugog na prostoru Balkana, pružila je i lokalna samouprava na čelu sa većnikom zaduženim za oblast sporta, Aleksandrom Farkašem. On je istakao da je otvaranje ovog centra značajno za naš grad pošto će na ovaj način deca dobiti još jednu opciju za bavljenjem sportom, čime će se skloniti sa ulica. 

Otvaranje trening centra za naše reprezentativce je došlo u pravi čas, pošto će imati dovoljno vremena da se pripreme za predstojeći ‚‚Balkan kup", međunarodni turnir u stonom fudbalu, koji će od 23. do 25. oktobra biti održan u dvorani ‚‚Apolo". Ovo je treći po redu turnir u seriji, pošto su prethodna dva održana u Sloveniji i Hrvatskoj. 

 

T.M.
MarketingNajnovije vesti