Foto: SD „Pančevo 1813”
Sport

Uspešan nastup jedanaest takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813”

Izvor: 
013info Pon, 08/02/2021 - 14:35Iva je prva pionirka i treća kadetkinja puškom, Velimir prvi mlađi junior pištoljem, Marko je prvi pionir pištoljem, a prvi kadet i treći mlađi junior, Marina je treća mlađa juniorka pištoljem, Nemanja treći pionir puškom a četvrti kadet pištoljem, Teodora je četvrta mlađa juniorka puškom. 

Proteklog vikenda je u Vrbasu održano 6. kolo Lige pionira Vojvodine i 3. kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, na kojem je veoma uspešno nastupilo jedanaest takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813” u svim kategorijama vazdušnom puškom i pištoljem.

Iva Rakonjac je bila najuspešnija puškom, a osvojila je zlatnu medalju sa 187 krugova u kategoriji pionirki, a sa 385 krugova u kategoriji kadetkinja je osvojila bronzanu medalju, dok je u konkurenciji mlađih juniorki peta. Teodora Kondić je četvrta kadetkinja a šesta mlađa juniorka sa 379 krugova puškom, dok je ekipa kadetkinja puškom osvojila treće mesto.Ekipa pionira puškom je osvojila drugo mesto, a Nemanja Đorđević je osvojio bronzanu medalju sa 177 krugova puškom.Nastupili su i Ognjen Lukić sa 158 i Ognje Bunčić sa 156 krugova. Za obe ekipe puškom je nastupila i Katja Bogdanović i znatno doprinela osvajanju pozicija ekipa.

Marko Ninković je bio najuspešniji pištoljem, a osvojio je zlatnu medalju sa 173 kruga u konkurenciji pionira, a sa 526 krugova je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji kadeta i bronzanu medalju u konkurenciji mlađih juniora takođe pištoljem. Velimir Ninković je osvojio zlatnu medalju sa 560 krugova u konkurenciji mlađih juniora pištoljem, a Stefan Kešišjan je sa 536 krugova osvojio srebrnu medalju. Ekipa mlađih juniora pištoljem je prva, a ekipa kadeta pištoljem je osvojila ubedljivo prvo mesto. Nemanja Đorđević je četvrti kadet i šesti mlađi junior sa 473 kruga, dok je Ognjen Bunčić šesti kadet i osmi mlađi junior sa 446 krugova pištoljem. Marina Mijatović je osvojila bronzanu medalju sa 338 krugova u kategoriji mlađih juniorki pištoljem, a Asja Bogdanović je peta kadetkinja i šesta ml.juniorka pištoljem. Ekipa mlađih juniorki pištoljem je osvojila treće mesto.

Naredna dva takmičenja pionira su još dva kola u Inđiji i Uljmi, a za kadete i mlađe juniore sledi  Finale Lige Vojvodine, koje će biti održano u martu u Novom Sadu, za koje su se plasirali gotovo svi pančevački takmičari.
MarketingNajnovije vesti