Fudbal lopta Foto: pxhere
Sport

VIDEO Kačarevci slave - fudbaleri u višem rangu

Izvor: 
G. J. Pon, 14/06/2021 - 09:00U revanš utakmici finala plej ofa Druge južnobanatske lige fudbaleri Jedinstva Stević pobedili su u Kačarevu Dolovo sa 3-0 (1-0).

Pošto je u prvom meču bilo 1-1, Kačarevci su više nego ubedljivo izborili ulazak u Prvu južnobanatsku ligu.

Dvostruki strelac bio je Bojan Ilić koji je zatresao mrežu gostiju u 11.i 55.minutu, dok je sve začinio Dejan Balnožan u 83.minutu i slavlje je moglo da počne. A bilo ga je i Kačarevci su znali uz trubače i verne navijače da proslave ulazak u viši rang takmičenja.

Uspeh je još veći ako se zna da su ga izborili igrači koji žive u svom selu, jer mnogi drugi klubovi i ovom rangu takmičenja dovode i plaćaju igrače iz drugih mesta.

Pokazalo se još jednom da je za dobar rezultat presudna dobra atmosfera u ekipi i klubu. To je u Jedinstvu predsednik kluba Nenad Šarenac prepoznao i uz trenera Simu Čučka priuštio je Kačarevcima sledeće godine igranje u Prvoj južnobanatskoj, a ko zna možda ambicije i porastu.

Pobedu protiv Dolova izborili su: Lazović, Momčilović, Živaljević, Kljajić, Ivan Pešovski, Balnožan, Okuka, Stefan Pešovski, Ilić, Atanasov i Mladenović.

 

 
MarketingNajnovije vesti