Pobedničko postolje Prvenstva Srbije u atletici. Sprint na 100 m. Prvo mesto Milana Tirnanić, drugo Katarina Sirmić, treće Zorana Barjaktarović. Medalje im stoje oko vrata, diplome u rukama. AK ‚‚Crvena zvezda"
Atletika

Zorana i Milana osvojile bronzanu medalju u štafeti na Balkanskom prvenstvu

Izvor: 
013info Čet, 06/08/2015 - 00:52U rumunskom gradu Piteštiju proteklog vikenda je održano 68. Prvenstvo Balkana u atletici u konkurenciji seniora, a Pančevo je imalo dve predstavnice, sprinterke Zoranu Barjaktarović i Milanu Tirnanić. One su bile deo štefete 4x100 metara zajedno sa Katarinom Sirmić i Majom Ćirić, koja se okitila bronzanom medaljom. Trku su završile za 45 sekundi i 87 stototinki.

Zlatna medalja je pripala štafeti Hrvatske koja je kroz cilj prošla za 45 sekundi i 71 stotinku, dok je drugoplasirana reprezentacija Rumunije imala samo tri stotinke zaostatka u odnosu na pobednice. 

Zorana Barjaktarović, članica ‚‚Dinama" je na Prvenstvu Balkana nastupila samo u štafeti, za razliku od Milane Tiranić, atletičarke ‚‚Zvezde" koja je kao prvakinja Srbije imala pravo nastupa i u sprintu na 100 m. Trku je završila na 10. mestu s vremenom 11.80. Zlatna medalja je pripala Slovenki Maji Mihalinec koja je kroz cilj prošla za 11 sekundi i 34 stotinki, srebro je pripalo Ani Ramoni Papajoanu sa Kipra (11.43 s), dok se na najniži stepenik pobedničkog postolja popela Bugarka Ina Efimova s vremenom 11.51. 
MarketingNajnovije vesti