autobuska sedišta Foto: pixabay
Srbija

BAS ukinuo linije za Italiju i Švajcarsku

Izvor: 
Politika Pet, 13/03/2020 - 10:43Aerodromi i granični prelazi su pooštrili mere opreza i provere, naročito kada je reč o putnicima iz zemalja koje su najpogođenije virusom korona. Ali, deo žitelja glavnog grada sa zebnjom se ovih dana pita šta je sa putnicima iz inostranstva koji u našu prestonicu stižu na Beogradsku autobusku stanicu, piše Politika.

Ako se može verovati nadležnima na centralnoj autobuskoj stanici, razloga za ovu vrstu bojazni ne treba da bude. Kako su za naš list istakli u BAS-u, od utorka su obustavljene sve linije, odnosno svi polasci i dolasci između Beograda i italijanskih i švajcarskih gradova.

– Sve je otkazano i kada je reč o polascima za Italiju i Švajcarsku, ali i o dolascima iz ovih zemalja. Do daljeg će tako biti. Trenutno postupamo u skladu sa preporukama nadležnih – navode u BAS-u.

Kako dodaju u ovom preduzeću, oni za sada nisu organizovali nikakve vanredne provere putnika koji dolaze iz drugih zemalja sa kojima se saobraćaj i dalje održava. Napominju da se uzdaju u pojačane kontrole putnika na graničnim prelazima.
MarketingNajnovije vesti