Kreativni centar Foto: Kreativni centar
Srbija

BESPLATNO korišćenje digitalnih udžbenika Kreativnog centra

Izvor: 
Tanjug Uto, 17/03/2020 - 14:44Kreativni centar omogućio je svim zainteresovanim učenicima besplatno korišćenje digitalnih udžbenika za lekcije koje su po planu i programu tokom dela marta i aprila.

Digitalni udžbenici prate nastavni plan i program koji se primenjuje u školskoj 2019/2020. i zasnovani su na udžbenicima Kreativnog centra.

Udžbenici se mogu koristiti na sajtu www.ekcskola.rs u delu Demo knjige .

Dostupni su digitalni udžbenici za učenike prvog razreda (Srpski jezik, Matematika, Svet oko nas), drugog razreda (Srpski jezik, Matematika, Svet oko nas), petog razreda (Srpski jezik, Matematika, Geografija) i šestog razreda (Srpski jezik, Matematika, Geografija).

Digitalni udžbenici se mogu koristiti na telefonu, tabletu i kompjuteru i nema potrebe za dodatnom instalacijom programa na bilo kom od uređaja.

U okviru lekcija dati su brojni interaktivni zadaci, a pojedini digitalni udžbenici sadrže i provere znanja.

"Zadaci su zanimljivi i raznovrsni, a korišćenje udžbenika je jednostavno. Digitalni udžbenici mogu da posluže kao dodatna podrška učenju i pružaju detetu mogućnost da na konstruktivan način provede vreme uz elektronske uređaje", poručuju iz Kreativnog centra.

 

 
MarketingNajnovije vesti