Buč Kesidi Foto: Vedrana Vukojević
Srbija

Britanski magazin NME odabrao pet srpskih izvođača koje ne treba propustiti na Exitu, među njima i Pančevci

Izvor: 
Euronews Srbija Sre, 30/06/2021 - 18:02Uoči otvaranja Egzita 8. jula britanski muzički magazin NME izdvojio je "pet lokalnih izvođača čiji se nastupi na tom prestižnom festivalu ne smeju propustiti", saopštili su organizatori festivala.

Na listi pomenutog magazina našli su se Buč Kesidi, Goblini, Tijana T, Atheist rap i Ilija Ðoković, prenosi Euronews Serbia.

Mladi indi duo iz Pančeva Buč Kesidi među publikom je poznat kao najpopularniji disko-rokenrol-elektro bend i nastupiće na glavnoj bini prve večeri Egzita.

Kultni pank rok sastav Goblini vratio se na scenu posle skoro decenije zatišja i osim što će svirati pesme sa svog poslednjeg albuma "Jednina", drugog festivalskog dana će "održati čas istorije" i publiku podsetiti na svoju bogatu diskografiju.

Tijana T spada u najtalentovanije i najpoštovanije di-džejeve Srbije, a često se pojavljuje i na internacionalnoj muzičkoj sceni. Tijanin nastup je na Dens areni prvog dana festivala.

Novosadski pank bend Atheist rap, poznat po svojim društveno angažovanim pesmama i sarkazmu, na Fjužn stejdžu će se pojaviti drugog dana festivala.

Ilija Ðoković di-džej je i producent sa internacionalnom karijerom i smatra se jednim od najboljih tehno producenata sa naših prostora. Njegov nastup je, takođe, 8. jula, na Dens areni.

 
MarketingNajnovije vesti