Ana Brnabić prontscreen
Srbija

Brnabić: SNS nema lične podatke građana, kampanja "od vrata do vrata" legitiman način aktivizma

Izvor: 
FoNet Sub, 05/02/2022 - 16:16


Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da niko nema lične podatke građana i da Srpska napredna stranka radi kampanju "od vrata do vrata" što je, po njenoj oceni, potpuno legitiman način aktivizma.

 

Brnabić je, po obilasku Gimnazije u Mladenovcu, reagujući na navode novinarke N1 da su im se obraćali građani kojima su "na prag" dolazili aktivisti Srpske napredne stranke (SNS), koji su znali njihove adrese, brojeve ličnih karata i jedinstvene matične brojeve, rekla da su to radile sve političke stranke.
 
"Danas mnoge ne rade zato što nemaju infrastrukturu, nemaju dovoljno članova, aktivista, simpatizera ili znaju da ne uživaju poverenje građana, pa ne žele da odu i razgovaraju sa njima", rekla je Brnabić.
Ona je navela da se "ne može očekivati od stranaka kakva je Đilasova" da idu "od vrata do vrata" u Borču ili Marinkovu baru, čijim se građanima smeju i ponižavaju ih.
 
"Mi nismo takva stranka. Želimo da razgovaramo sa građanima, takva kampanja je legitimna i mi je radimo, a idemo i kod onih koji nisu naši simpatizeri, pa ako ne žele da nas čuju, izvinimo se, kažemo hvala lepo i doviđenja", rekla je Brnabić.
 
Na opasku novinarke da nije sporna kampanja "od vrata do vrata", već to da se građani žale da aktivisti SNS imaju njihove lične podatke, premijerka je naglasila da "niko nema lične podatke građana".
 
 MarketingNajnovije vesti