Demokrate ispred RTS-a Foto: DS
Srbija

Demokrate ispred RTS-a poručile da je Vučić šef mafije

Izvor: 
013info Ned, 01/08/2021 - 21:18


Gospodine predsedniče, kakve ste sve usluge tražili od Veljka Belivuka, člana Srpske napredne stranke, i da li ste obojica zajedno prisluškivani? Da li je istina da su Vas strane službe naterale da uhapsite Belivuka? Šta znate o Jovanjici, o učešću Belivukovog kriminalnog klana u rušenju pod fantomkama u Savamali ili oružju pronađenom u Jaijincima i navodnim pokušajem atentata na Vas? Ko je ove kriminalce tajno pratio i nadzirao dok su potencijalne žrtve dovodili u Ritopek, ne pokušavajući da spreči likvidacije i zbog čega?“ upitala je predsednika Aleksandra Vučića portparolka Demokratske stranke Alisa Kockar.

 

Članovi Demokratske stranke okupili su se večeras ispred RTS-a i razvili transparent „Aleksandar Vučić – šef mafije“, sa željom da predsedniku Vučiću postave nekoliko važnih pitanja u vezi sa njegovom umešanošću u organizovani kriminal, a za koja su znali da ih novinari RTS-a neće pitati u programu iako bi trebalo.

 

Ko je pripadnike Belivukovog klana angažovao da obezbeđuju Vašu inauguraciju? Ko im je dao policijske značke i naložio im da suzbijaju proteste i izazovu nasilje na protestima u julu prošle godine? Šta ste videli na snimku sa naplatne rampe u Doljevcu i zašto niste dostavili snimak sudu? Predsedniče Vučiću, da li znate da će Vaš režim uskoro pasti i da će neko ozbiljno istražiti sva zlodela ove kriminalne grupe?“ poručila je Alisa Kockar.

 
MarketingNajnovije vesti