Foto: MUP Srbije
Srbija

Dojava o bombi stigla u bolnici u Srbiji, niko nije otvarao mejl dva dana

Izvor: 
021.rs Ned, 22/05/2022 - 12:27


Dojava o bombi bila je pristigla i u jednu bolnicu u Srbiji, ali se to nije saznalo odmah, jer niko nije otvarao mejl dva dana, rekao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na TV Prva.

Vulin nije otkrio o kojoj bolnici je reč i u kom mestu se čitav slučaj dogodio.

Po njegovim rečima, stigla je dojava o bombi, ali niko od zaposlenih nije otvorio mejl dva dana. Tek kad su to učinili, pozvali su policiju.

Vulin je naveo da je u brojnim mejlovima o dojavama kao razlog navođeno da su bombe postavljene jer Srbija nije uvela sankcije Rusiji.

"Ali, da uvedemo sankcije Rusiji, mislite da pretnje ne bi stigle sa druge strane? U velikim zemljama, Rusiji, Americi... postoji epidemija ovakvih dojava. To je, jednostavno, nešto sa čime morate da živite, a na nama je da uradimo maksimalnu preventivu, ono što je do nas. Ipak, u jednom danu da pregledamo nekoliko hiljada objekata, fizički nije moguće", rekao je Vulin.

Čitava ova situacija neodoljivo podseća na satirični tekst koji je objavio portal Njuz.net u kome su pre nekoliko dana pisali da je dojava o bombi propala jer se u opštini niko nije javio na telefon.

 
MarketingNajnovije vesti