Novak Đoković Foto: Carine06 (wikimedia)
Srbija

Đoković: Izuzetno sam razočaran presudom

Izvor: 
021.rs Ned, 16/01/2022 - 09:46Novak Đoković oglasio se posle odluke Federalnog suda Australije o deportaciji, rečima da je izuzetno razočaran presudom.

"Želeo bih da dam kratku izjavu, da se osvrnem na odluku posle današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom", rekao je Đoković, prenosi "Ejdž".

"Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim. Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru", naveo je.

"Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim sunarodnicima Srbima na stalnoj podršci. Svi ste mi bili veliki izvor snage", dodao je Đoković.

Podsetimo, najbolji teniser sveta izgubio je žalbu pred Saveznim sudom Australije, a odluka o deportaciji tročlanog veća Suda bila je jednoglasna.

Đoković tako neće moći da igra na jednom od najprestižnijih teniskih turnira Australijan openu, zbog čega je prvobitno i otputovao u ovu zemlju.

 
MarketingNajnovije vesti