Intervencija noću Foto: piqsels
Srbija

Drogiran naleteo na ženu na pešačkom prelazu, još trojica isključena iz saobraćaja zbog droge

Izvor: 
013info Ned, 15/05/2022 - 10:33


Pripadnici Uprave saobraćajne policije MUP-a u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv vozača koji je udario ženu na pešačkom prelazu i nanaeo joj teške telesne povrede.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će podneti krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg vozača zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je sinoć, u Novom Beogradu oko 20.50, upravljajući automobilom marke „BMV“ izazvao saobraćajnu nezgodu oborivši četrdesetčetvorogodišnju ženu na obeleženom pešačkom prelazu, koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.

Povređena žena je zbrinuta u Urgentnom centru, a droga testom je utvrđeno da je dvadesetpetogodišnjak upravljao automobilom pod dejstvom kanabisa.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će, pored krivične, biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Beogradska policija iz saobraćaja isključila još trojicu vozača zbog droge

Tokom prethodne večeri pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja još trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na teritoriji Grocke, zaustavljeni su dvadesetčetvorogodišnji vozač automobila marke „mercedes“ koji je bio  pozitivan čak na tri narkotika -  amfetamin, kokain i thc-10, a devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom „reno megan“, bio je pozitivan na kanabis i upravljao je vozilom  sa 0,26 promila alkohola.

Na Čukarici je policija zaustavila četrdesetpetogodišnjeg vozača automobila marke „pežo 207“, koji je vozio 60 kilometara na čas u naseljenom mestu, gde je ograničenje 50 kilometara na čas. Droga testom utvrđeno je prisustvo opijata u njegovom organizmu.

 
MarketingNajnovije vesti