Demokratska stranka
Srbija

DS: Mladi se ne prodaju za 100 evra

Izvor: 
013info Ned, 23/01/2022 - 12:52Demokratska stranka saopšila je danas da se u izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novoj pomoći mladima od još 100 evra ukoliko pobedi na narednim izborima oslikava suština potpunog neshvatanja mladih, ali i toga koje su njegove nadležnosti.

„Mladima, ali i svim drugim ljudima u ovoj zemlji, nije potrebno 100 evra. Nama je potrebno da živimo u uređenoj državi u kojoj ćemo svojim znanjem, radom i trudom zarađivati za sebe i svoje porodice. Želim zemlju u kojoj je mladima dovoljna diploma, a ne partijska knjižica. Želim zemlju u kojoj mladi nisu zaboravljena kategorija o kojoj niko ne misli dok im ne zatreba glas tih istih mladih. Želim zemlju u kojoj svaki mladi čovek dobija priliku da ostvari svoje snove, a ne zemlju u kojoj je prva misao svakog jutra samo kako otići iz nje," izjavio je član Demokratske stranke Stefan Ninić.

U saopštenju se dodaje i da mladi demokrata poručuje predsedniku i da ne postoji ta cifra za koju će se mladi prodati i glasati za njega.

„Nama ne treba predsednik koji nam deli naš novac. Nama ne treba vlast kupljenih diploma i radnih mesta. Nama treba šansa da se sami izborimo za sebe i svoje porodice, a jedini način za to je da 3. Aprila promenimo vlast koja godišnje otera više mladih iz zemlje nego što se rodinovih. Zato će mladi ovaj put biti ti koji će preokrenuti situaciju i početi da menjaju Srbiju nabolje“, naglasio je Stefan Ninić.

 
MarketingNajnovije vesti