Vladimir Đukanović Foto: Medija centar Beograd
Srbija

Đukanović traži smenu Nebojše Stefanovića i kompletnog gradskog odbora SNS

Izvor: 
021 Čet, 13/05/2021 - 20:53Član glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pozvao je danas putem svog fejsbuk profila na smenu Nebojše Stefanovića sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu.

 

On je poručio da bi smenio kompletan gradski odbor SNS Beograda, sa predsednikom Nebojšom Stefanovićem na čelu.
 
Đukanović takav stav nije obrazložio.
 
"Pošto nisam član Opštinskog odbora SNS Voždovac, kao što nisam ni član gradskog odbora SNS Beograd, ali sam član Predsedništva i Glavnog odbora stranke i ujedno sam narodni poslanik u Skupštini Srbije, imam potrebu kao neko ko voli svoju stranku i koji je u prvih 50 njenih osnivača, javno da se izjasnim da sam apsolutno za smenu kompletnog gradskog odbora SNS Beograd, sa posebnim akcentom da sam za smenu predsendika gradskskog odbora SNS Beograd", napisao je Đukanović na svom profilu. 
 
Inače, ovo nije prvi put da Đukanović traži smenu Stefanovića. Prethodno je to bilo posle poraza Milorada Dodika u Banjaluci.
 
Đukanović je u februaru "pisao pismo Vučiću", u kojem optužuje ljude iz Srpske napredne stranke da su omogućili uspon kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, aludirajući na Nebojšu Stefanovića.
 
Današnjom izjavom je Đukanović potvrdio da predsednik želi da se reši Stefanovića, ali i Gorana Vesića, jer je očigledno naumio da kandidat za gradonačelnika Beograda ispred SNS-a bude predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić.
 MarketingNajnovije vesti