voz Foto: Srbijavoz
Srbija

Imate primedbe na brzu prugu Beograd – Novi Sad? Otvoren mejl za prijave

Izvor: 
021.rs/FoNet Ned, 20/03/2022 - 13:04Infrastruktura železnice Srbije saopštila je da je danas otvorila novi servis za građane za primedbe i prijavu problema na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad.

Građani putem mejla [email protected] mogu da prijave sve probleme na koje su naišli na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad, prvenstveno kada je reč o železničkoj infrastrukturi.

Kako se navodi, to podrazumeva izgled i stanje železničkih stanica na brzoj pruzi, kao i novoizgrađenih železničkih objekata u stanicama i duž pruge, kao što su pothodnici, nadvožnjaci, vijadukti, tuneli i slični objekti.

Građani mogu prijaviti i probleme u vezi sa zaštitnom ogradom duž pruge, kao i podneti prijavu zbog ponašanja železničkog osoblja na brzoj pruzi, a kažu da je poželjna i svaka sugestija građana kako da brza pruga bude još bolja i lepša, a usluga kvalitetnija.

Stručne službe Infrastrukture železnice Srbije sagledaće u najkraćem roku sve prijavljene probleme, primedbe i sugestije i učiniti sve da oni budu što pre rešeni, navedeno je u saopštenju.

 
MarketingNajnovije vesti