Foto: JP „Putevi Srbije"
Srbija

Inteziviran rad na naplatnim stanicama zbog pojačanog intenziteta saobraćaja na srpskim autoputevima

Izvor: 
013info Čet, 30/06/2022 - 16:13Rad na naplatnim stanicama je intenziviran, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pause zbog letnje sezone u kojoj se očekuje pojačan intezitet saobraćaja na srpskim autoputevima, saopteno je iz JP „Putevi Srbije“.

U saopštenju se navodi i da je povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

“Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine”, navode iz ovog preduzeća. 

Dodaju da detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije".

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put tokom najtoplijeg dela dana, prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

 
MarketingNajnovije vesti