Lidl
Srbija

Izvinjenje Lidla zbog greške

Izvor: 
RTS Sre, 14/07/2021 - 16:06Kompanija "Lidl" uputila je izvinjenje građanima zbog tehničke greške prilikom koje se u pojedinim pakovanjima umesto mleka našla voda.

"Lidl" je saopštio da je laboratorijskim analizama proizvođača na 42 uzorka proizvoda istog LOT broja, potvrđeno da nisu zabeležena odstupanja u kvalitetu proizvoda, već da je došlo do tehničke greške prilikom pakovanja i da je u pitanju voda.

"Proizvod je bezbedan i ne dovodi do zdravstvenog rizika u slučaju konzumacije, a iz prodaje su povučene sve preostale količine tog proizvoda". navode iz "Lidla".

Napominju da kompanija, u asortimanu, pod svojom robnom markom ima isključivo proizvode od dobavljača koji su sertifikovani po najvišim međunarodnim standardima kvaliteta i bezbednosti.

"Žao nam je što smo prouzrokovali neprijatnost i pozivamo sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod i primetili nedostatak da se javi našoj službi za potrošače ili direktno u prodavnicu, kako bismo bili u mogućnosti da izvršimo zamenu proizvoda ili nadoknadu novčanog iznosa nastavljajući da negujemo odnos poverenja", poručili su iz "Lidla".

 
MarketingNajnovije vesti