Srbija

Još samo tri dana za prijavu na nacionalni konkurs Pošte Srbije „100 uspešnih poslovnih žena”

Izvor: 
013info Uto, 05/04/2022 - 10:15Prvi nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije ,,100 uspešnih poslovnih žena”, završava se 8. aprila 2022. godine, a od njegovog početka 8. marta do sada, pristiglo je više stotina prijava. Preduzetnice i osnivači ili zakonske zastupnice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, kojima je konkurs namenjen i koje to još uvek nisu učinile, u naredna tri dana imaju priliku da se prijave na izboru za najuspešnije poslovne žene u Srbiji.

Prijavljivanje se vrši jednostavnim onlajn postupkom na stranici Pošte Srbije http://preduzetnice.posta.rs, gde su dostupni svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Proglašenje pobednica konkursa po oceni stručne Komisije planira se krajem aprila, dok su kriterijumi za ocenjivanje, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva i društveno-odgovorne aktivnosti.

Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije, predstavljanjem njihovih biznisa u brošuri, koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Pošta Srbije snažno podržava žensko preduzetništvo i još jednom poziva sve preduzetnice širom zemlje da se do 8. aprila uključe u izbor na kome mogu osvojiti vredne nagrade, koje će doprineti jačanju njihovog poslovanja, afirmaciji biznisa, povećanju konkurentnosti i boljem pozicioniranju na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa [email protected].
MarketingNajnovije vesti