Foto: AISEC
Srbija

Karijera te zove - budi deo najvećeg sajma praksi i zapošljavanja u Srbiji

Izvor: 
013info Sre, 30/09/2020 - 19:05Career Days poziva da i 2020. godine budete deo najvećeg sajma praksi i zapošljavanja u Srbiji. 

 

Ovog 14. i 15. oktobra družićemo se u izmenjenom online okruženju. Međutim nikako nećemo dozvoliti da nas trenutna situacija ograniči u pokušaju da mladima pružimo priliku da dođu do vodećih kompanija iz raznih oblasti poslovanja. Naši partneri su u potrazi za perspektivnim mladim ljudima, koji žele da započnu ili usavrše svoju karijeru. Da li to želiš da budeš ti? Pridruži nam se, navodi se u pozivu.

Šta će sve biti dostupno učesnicima ovogodišnjeg Career Days-a? Pre svega, oba dana sajma, delegati će moći da pričaju sa kompanijama na njihovim virtuelnim štandovima putem platforme koju su pripremili partneri iz Impact Hub Beograd.

 

Ukoliko želite da direktno od zaposlenih u kompanijama poput Delhaize, Galenika, Moore Stephens i druge, čujete kako to izgleda jedan njihov radni dan, atmosfera u kancelariji, koje su to otvorene pozicije i prakse koje nude, prijavite se na Meet Your Career – online poziv u kome ćete imati prilike da saznate sve ovo i više iz prve ruke u 45 minuta. Zajedno sa još 15 delegata postavljajte pitanja i saznajte sve što do sada niste znali o ovim tržišnim maherima.

Tražite posao i želite da imate intervju sa HR-om firme Merkator, Delhaize, Galenika, Manpower i drugih, Speed Dating je prava stvar za vas. Speed Dating predstavlja kratak intervju sa predstavnicima kompanija. U sedam minuta, imaćete prilike da predstavite sebe poslodavcu, pokažete svoje kvalitete i želju za usavršavanjem i obezbedite posao ili praksu u nekoj od navedenih kompanija, dodaje se u pozivu.

Za oba segmenta Career Days 2020 sajma možete se prijaviti na linku

- Ukoliko nam se pak 14. i 15. oktobra ne možete pridružiti, ali biste želeli da budete “na oku” našim partnerima to je, kao i svake godine, moguće tako što ćete ostaviti svoj CV na linku i on će biti na raspolaganju nekim od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, pišu organizatori.

Ako želite da budete u toku sa najnovim informacijama u vezi sa događajem, možete posetiti Instagram stranicu @careerdaysbeograd, sajt careerdays.rs kao i profile na LinkedIn-u I Facebook-u .

Career Days dvadeset i sedmu godinu za redom organizuje AIESEC, koja kao globalna organizacija, svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.
MarketingNajnovije vesti